Syöte

lumikengat2

syoterinne2

huskyajelu

kelkkasafari

Suomen eteläisin tunturialue

Syötteen alue tarjoaa upeat puitteet lasketteluun, rentoon retkeilyyn ja aktiiviseen lomailuun. Alueella on kaksi laskettelukeskusta ja kauniissa maisemissa hiihtoreittejä löytyy jopa 120 km. Syötteellä voi moottorikelkkailla, kokeilla lumikenkäilyä, pilkkimistä tai vaikkapa koiravaljakko- ja poroajelua.

Eikä pidä unohtaa Syötteen kesää, joka tarjoaa elämyksiä fatbiken, patikoinnin, melonnan, rivertubingin tai kalastuksen merkeissä. Syötteen keskusvaraamo tarjoaa majoittujille alueen laajimman valikoiman mökkejä, lomahuoneistoja ja hotellihuoneita. Tarjoamme lomasi iloksi monipuoliset aktiviteetit sekä lomasi huippuhetkinä  toimitamme vaikka ruokailut mökkiin tai järjestämme savusaunaretken seurueellesi.

Hanki erityisiä luontoelämyksiä!

 

Siirry Syötteen keskusvaraamon sivustolle tästä.

Syötteellä on tilaa temmeltää ja nauttia vauhdin hurmasta lumisissa maisemissa. Pudasjärvi on yksi Suomen lumisimmista alueista kinosten paksuudessa mitattuna, joten lunta riittää moneen harrasteeseen. Seikkailijat löytävät takuuvarmasti onnensa kumpuilevasta maastosta, tykkylumipuiden siimeksestä.

Koiravaljakkoajelua, moottorikelkkailua, 120 km hoidettuja latuja ja vaellusreittejä, kymmeniä rinteitä ja runsaasti hissejä tarjoavat kaikentasoisille laskettelijoille hienoja rinne-elämyksiä.