Kalajoki

ranta

tahkokorvat-ilma

jukupark_3342

maakallan-kirkko

Rantaelämän ja aktiivisen vapaa-ajan ykköskohde

Suomen merellisin matkailukeskus sijaitsee Perämeren rannalla valtatie 8:n varrella. Hiekkasärkkien matkailukeskusta ympäröivään meriluontoon ja kilometrejä pitkään loputtomaan hiekkarantaan ihastuu heti! Matkailijoita palvelevat monipuoliset aktiviteetit ja majoitusmahdollisuudet, lukuisat ravintolat ja tapahtumat.

Voit valita majoitusta esimerkiksi läheltä rantaa tai ravintoloita sekä aktiviteettien mukaan kylpylän tai golfkentän läheltä. Majoitusvalikoimamme koostuu hotellihuoneista, huoneistoista, loma-asunnoista ja mökeistä.

Kalajoella tekeminen ei lopu kesken. Hiekkaranta ja sen monipuoliset aktiviteetit tarjoavat mahdollisuuden moneen tekemiseen koko perheelle. Hiekkaleikit, vesipuiston huimat mäet, kylpylän riemut ja hemmotteluhoidot. Keilaa, frisbeegolfaa, suppaile, joogaa, aja kartinkia, lähde mönkijäsafarille!

Hiekkapohjainen 18-reikäinen golfkenttä palvelee lomailijoita aikaisesta keväästä aina myöhäiseen syksyyn. Seikkailupuisto tarjoaa huimat liu´ut ja kiipeilyt mäntyjen korkeudessa. Tutustu alueeseen ja meriluontoon patikoiden, sauvakävellen tai vuokraamalla polkupyörä. Purjehdi saaristoon tai Maakallaan nauttimaan juuri savustettuja siikoja. Rannan baarit ja ravintolat palvelevat matkaajia aina pikkutunneille saakka aftersun-bileiden merkeissä.

Valloita Kalajoki – se valloittaa sinut!

Siirry Kalajoki Keskusvaraamon sivustolle tästä.

 

Unohda kello ja kravatti. Pyöräile metsään, maalaiskyliin ja merenrantaan. Patikoi pitkin lankkupolkua. Anna tien ja fiiliksen viedä. Löydä ihan uusia paikkoja. Surffaa aalloilla tai jäällä. Nauti pärskeistä meressä ja kylpylässä. Joogaa hiekalla ja lumella. Golfaa, kalasta, suunnista safarille. Uppoudu tarinoihin. Nauti täysillä joka hetkestä.

Kesän kuumimpina päivinä, syksyn hämärässä, hangen kimaltaessa – Kalajoella on ympäri vuoden meininkiä mistä valita.