Oulu

Oulu4

Oulu6

Oulu7

Oulu5

Moderni ja elävä tapahtumakaupunki

Nuorekas Oulu on 200 000 asukkaan yliopistokaupunki. On korkeaa teknologiaa, valtava määrä yrityksiä, kauppoja, monipuolisia palveluita, kulttuuria ja viihdettä. Oulussa kohtaavat moderni business- ja matkailukaupunki sekä pohjoisen koskematon rauha ja eksotiikka. Täyden palvelun kokousten, kongressien ja tapahtumien järjestäminen on Oulussa vaivatonta. Runsas hotelli-, ravintola- ja oheispalvelujen tarjonta luo erilaisille tapahtumille puitteet, joiden laatuun vaativinkin asiakas voi luottaa.

Oulun seutu tarjoaa eväät monipuoliseen lomailuun ja vapaa-aikaan ympäri vuoden. Yksi tutustumisen arvoinen luontokohde on Hailuodon hiekkadyynisaari, jossa on aivan oma, rauhallinen kulttuurinsa. Kesällä Hailuotoon kuljetaan lautalla ja talvisin elämyksellistä jäätietä pitkin. Oulu on hyvien liikenneyhteyksien päässä, tulitpa sitten lentäen, junalla tai autolla!

Koe elämyksiä Oulun seudulla!

 

Siirry Oulu Keskusvaraamon sivuille tästä

 

 

Teknologiakaupunkinakin tunnettu Oulu on Suomen viidenneksi suurin kaupunki asukasluvultaan. Tänä päivänä nuorekkaassa ja vireässä Oulussa on Suomen toiseksi suurin yliopisto, ja kaupunki sykkii eloisaa kulttuurielämää. Pohjois-Skandinavian pääkaupungin lukuisat festarit ja tapahtumat odottavat kävijäänsä!